Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Bertil Fels

DGA

ZóSlim Ondernemen

OndernemersTandem

Persoonlijk, betrokken en met positieve zin helpen wij u met belangrijke keuzes op het gebied van financiën. Daarnaast kunnen wij voor u bemiddelen bij banken en verzekeringsmaatschappijen.

Financieringen

• Bedrijfsfinancieringen

Wij hebben jarenlange ervaring met het financieren van MKB-ondernemingen. Vanwege onze bankachtergrond, maar te meer onze positieve kijk op een onderneming bieden wij toegevoegde waarde. Wij spreken zogezegd twee talen. Die van de ondernemer en die van de bank. Hierdoor zijn wij in staat om te anticiperen op situaties die u niet heeft voorzien.

Het verkrijgen van een passende financiering is in deze tijd een lastige opgave. Het samenstellen van een gedegen financieringsplan vergroot de kansen aanzienlijk en biedt u een betere onderhandelingspositie bij de financiële instelling. Wij helpen u daarbij.

Bovendien kunnen wij u begeleiden in het aantrekken van alternatieve financieringsbronnen. Hierbij kan worden gedacht aan formal investors en participatiemaatschappijen maar ook leasing.

• Financiering onroerend goed

U beschikt over een bestaande vastgoedportefeuille of u staat aan het begin van de opbouw van een portefeuille, in beide gevallen kunnen wij voor u de financieringsaanvraag begeleiden. In veel gevallen hanteren de traditionele banken momenteel een afhoudend financieringsbeleid bij commercieel verhuurd vastgoed. Doordat wij werken met gespecialiseerde vastgoedbanken vergroten wij uw kans op het vinden van een passende financiering.

• Ondernemers in privé

Het verkrijgen van een woonhuishypotheek is voor ondernemers in veel gevallen geen eenvoudig traject. De bank wil u eerst volledig in beeld hebben, terwijl u graag tijdig wenst te weten of u de woning kunt financieren.

Probleem hierbij vormt veelal de beoordeling van de continuiteit van het ondernemersinkomen door de hypotheekverstrekkers. Met onze expertise slagen wij er doorgaans in u als ondernemer aan de gewenste hypotheek te helpen. Via onze hypotheekpartner Wilkens & Partners B.V. hebben wij diverse ingangen bij de belangrijkste landelijke hypotheekverstrekkers waar wij tegen scherpe rentetarieven de hypotheek voor u onderbrengen.

Begeleiding van:

• Startende ondernemingen
• Groeiende ondernemingen
• Financieel minder solide ondernemingen

Onze werkwijze

Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek waarin wij samen uw situatie analyseren. Dan overleggen wij met u hoe wij u van dienst mogen zijn en wat we verwachten aan kosten. Wanneer dit leidt tot overeenstemming gaan we planmatig aan de slag en houden wij u tussentijds op de hoogte.

Na de intake verzamelen wij de voor de financieringsaanvraag benodigde financiële informatie en schrijven wij het financieringsplan. Vervolgens wordt het financieringsplan in overleg met u besproken met de geselecteerde geldverstrekker.

Tarief

Het kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend. Voor het samenstellen van het financieringsplan berekenen wij een minimale vergoeding ter dekking van onze kosten. Indien de aanvraag leidt tot een financieringsofferte volgt een succesfee.