Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

DGA

Voor ons bent u wél belangrijk

Als directeur/grootaandeelhouder (DGA) bent u ondernemer en particulier tegelijk! En dus behoort u tot onze doelgroep. Want Wilkens & Partners is heel sterk in het adviseren op basis van een integraal advies. Ons bancaire verleden draagt daaraan bij. Bij ons kunt u als ondernemer terecht voor alle financiële vraagstukken voor uw bedrijf. Maar tegelijkertijd ook voor uzelf als privépersoon en voor uw gezin. Hierin onderscheiden we ons van de markt. Wij zijn in staat om daadwerkelijk uw partner te zijn!

Wij werken graag samen met uw accountant/boekhouder. Hierdoor kunnen wij u het beste advies kunnen geven op het gebied van financieringen en hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen en aan oplossingen, (solutions) die verder gaan dan de standaard.

“U heeft een goede adviseur bij uw bank, maar zit hij er over 2 jaar nog….?”

Voor een bank draait alles om risico en rendement. Daardoor zijn de zakelijke adviseurs dominant ten opzichte van particuliere adviseurs. Weinig banken kunnen u zakelijk net zo goed helpen als dat uw particuliere adviseur dat doet. En vice versa. Bij Wilkens & Partners werkt dat anders. U heeft één adviseur die het advies afstemt en die de relatie onderhoudt. Daarnaast kunt u voor administratieve vragen bij de binnendienst terecht. Binnen 24 uur wordt u teruggebeld. Kortom:

  • Up to date kennis van en over zakelijke en particuliere verzekeringen
  • Integraal advies mogelijk
  • We delen graag ons netwerk met u
  • Wij zijn onafhankelijk en doen zaken met alle banken en hypotheekverstrekkers
  • Wij zijn zelf ondernemer en begrijpen uw situatie
  • Wij zijn bancair geschoold

“Soms is het juist wel goed om zaken gescheiden te houden. Meerdere banken tegelijk aanhouden om privé te scheiden van de onderneming is dan ook een mogelijkheid die wij voor u kunnen realiseren.”