Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Oplossingen

Voor elk probleem zoeken we een oplossing

Wilkens & Partners wil voor u een creatieve partner zijn voor alle financiële zaken. Dat doen we met een klein team dat kennis en tientallen jaren ervaring bundelt. Daarnaast zijn wij onderdeel van een zeer goed netwerk van specialisten. Daardoor zijn wij altijd in staat om u een uitzonderlijke oplossing aan te reiken voor uw financiële- of verzekeringsvraagstukken. Hoe complexer de vraag, hoe groter onze uitdaging.

Zo hebben we meerdere bedrijven anders benaderd in de financieringsaanvragen waardoor het bedrijf wel kon groeien, of de overname wel door kon gaan doordat de wijziging ertoe bijdroeg dat er wel gefinancierd kon worden.

Creativiteit kenmerkt onze werkwijze

Als wij uitgedaagd zijn om een probleem op te lossen, dan gaan we ervoor. Wij leren gedurende het traject bij en passen het toe. Soms ligt de oplossing ergens anders dan financieel. Dit moet u zelf ervaren, want elke situatie staat op zich. Communicatie blijkt veelal de sleutel te zijn. Wat zijn de verwachtingen, zijn de tijdslijnen haalbaar en wat zijn de succesfactoren waardoor de klant en de bank tevreden zijn met het resultaat. Alle partijen willen hun punten halen, de taak van ons is om die bij voorbaat bloot te leggen en een strategie te bedenken.

  • Soms liggen de oorzaken van problemen elders en behoren die opgelost te worden. Financieringen zijn de sluitstukken, maar daar vooruit loopt een goede inventarisatie en advies.
  • Indien de uitdaging groter blijkt dan onze capaciteit, dan kunnen we het uitbesteden. Wij hebben diverse specialisten in ons netwerk die goed kunnen samenwerken.
  • Uw wensen en uitgangspunten staan centraal. Wij proberen daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Indien mogelijk laten we producten aanpassen zodat deze op maat zijn.

“Dalende wegen zijn gemakkelijk, maar vooruitgang vereist innovatie.”