Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Particuliere verzekeringen

Een degelijke particuliere verzekering beschermt u financieel tegen onverwachte gebeurtenissen die u in de toekomst veel geld kunnen kosten. Denk hierbij onder meer aan zaken als brand, diefstal, aansprakelijkheid, ziekte, extra kosten. Ook zijn er particuliere verzekeringen die fungeren als een spaarpot om geld voor uw oude dag opzij te zetten. Een particuliere verzekering kan dus erg handig zijn om vervelende financiële tegenslagen in de toekomst te ondervangen.

Wij zetten voor u alle verzekeringen op een rij én hebben direct voor alle verzekeringen de scherpste premies! Ook kunt u als klant van Wilkens & Partners online uw verzekeringen zelf afsluiten of (dagelijks) opzeggen.

Motorrijtuigenverzekering

Met een passende autoverzekering gaat u veilig op weg en bent u verzekerd van een ontspannende reis. Afgestemd op uw wensen bieden wij u keuze uit een groot aantal verzekeraars en passen het product graag aan naar uw wensen.

Naast uw auto of tweede gezinsauto kunt u bij ons alle mogelijke voertuigen verzekeren. Zo kunt u voor uw motor kiezen voor een polis met of zonder winterstop. Dit kan u veel premie schelen. Zelfs uw fiets of scooter kunt u voordelig bij ons verzekeren.

Lees meer over Motorrijtuigenverzekering

Reis- en annuleringsverzekering

Het is een gebruikelijke vraag van de reisconsulent na het boeken van een reis: “Wilt u nog een reis- of annuleringsverzekering afsluiten?”. Natuurlijk willen wij graag dat u goed verzekerd op reis gaat, maar de door reisorganisaties aangeboden verzekeringen zijn vaak veel te duur!

Wij helpen u graag bij het sluiten van de meest voordelige en uitgebreide reis- en/of annuleringsverzekering.

Neem dus na het boeken van uw reis contact met ons op of sluit de doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering via onze website.

Neemt u uw tablet of smartphone mee op vakantie? Verzeker u dan goed!

Lees meer over de reis- en annuleringsverzekering

Rechtsbijstandverzekering

U hoopt dat het niet gebeurt, maar u kunt het nooit uitsluiten: dat u met iemand een groot conflict krijgt. Zo groot dat u er niet in uw eentje uitkomt. Dat hoeft ook niet. Met de juiste rechtsbijstandverzekering staat u er niet alleen voor. En wij staan u natuurlijk met raad en daad bij.

Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering kunt u zelf kiezen in welke gevallen u gebruik wenst maken van rechtsbijstand. De meeste mensen verzekeren zich in ieder geval voor conflicten waar je als consument mee te maken kunt krijgen. Daarnaast kun je je ook nog verzekeren voor conflicten rondom je inkomen, je huur-of koophuis of conflicten die in het verkeer ontstaan. Voor het juiste advies bent u altijd van harte welkom!

Lees meer over rechtsbijstandsverzekeringen

Inboedelverzekering

Door onvoorziene omstandigheden zoals brand, storm, diefstal of zelfs overstroming kunnen uw bezittingen in huis beschadigd raken of verloren gaan. Met een juiste inboedelverzekering bent u goed verzekerd. U kunt dan vervangende spullen kopen en wij helpen u bij de afhandeling van de schade.

Lees meer over inboedelverzekering

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een schadeverzekering en dekt gebeurtenissen die voor u een grote impact kunnen hebben op uw financiële positie. Te denken valt aan; brand, ontploffing, bliksem, storm, inbraak, water (uit waterleidingen e.d.) en neerslag. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken aan het huis zelf is met een goede opstalverzekering dus verzekerd. Maar let op! Er zijn verschillen in dekking tussen aanbieders. Niet alle aanbieders verzekeren automatisch bijgebouwen mee en vaak dient u naast een opstalverzekering nog een extra glasverzekering af te sluiten.

Neem gerust contact met ons op wanneer u een opstalverzekering wenst af te sluiten. Wij zullen zorgdragen voor een juiste, passende dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Aansprakelijkheidsverzekering

U bent niet wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Maar schades kunnen grote financiële gevolgen hebben. En of u ze nu zelf veroorzaakt, of een van uw gezinsleden of het huisdier: een ongeluk zit in een klein hoekje en voor een paar euro per maand is het allemaal gedekt. Bij ons verzekerd u hetgeen waarvoor u aansprakelijk bent en kunt u bij ons rekenen op een snelle afhandeling van de schade.

Studentenpakket

Inboedel- Aansprakelijkheid- en Ongevallenverzekering in 1!

Met een inboedelverzekering verzekert u zaken zoals kleding, meubels, studieboeken en een laptop. Die krijgt u vergoed als er schade ontstaat door bijvoorbeeld brand, wateroverlast, of diefstal.

Met uw fiets tegen een auto aangereden of koffie over iemands nieuwe jas gemorst? Dan kunt u aansprakelijk gesteld worden. Geen nood, uw aansprakelijkheidsverzekering dekt de kosten.

Als toekomstige young professional zal je lijf een belangrijk instrument zijn in je toekomstige beroep. Raakt u blijvend invalide door een ongeval dan keert deze ongevallenverzekering uit zodat u uw aanpassingen kunt doen aan uw huis of bijvoorbeeld een extra studiejaar betalen als u een andere studie moet gaan doen.