Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Hypotheken & hypotheekadvies

Mogen wij u ieder jaar even in de ogen kijken?

Voor het verkrijgen van een passende hypotheek begint het allemaal met een vrijblijvend persoonlijk hypotheekadvies gesprek waarin wij samen uw situatie analyseren. U weet vanaf dit moment precies waar u aan toe bent. Wij adviseren en overleggen met u hetgeen dat op lange termijn het beste voor u zal zijn. Hierbij houden wij altijd rekening met wijzigingen in persoonlijke situaties zoals arbeidsongeschiktheid, pensionering, overlijden, maar ook trouwen en gezinsuitbreiding en gaan wij tot het uiterste voor onze klanten.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs dus zetten wij ons in voor een lange termijn relatie. Tevens is anticiperen beter dan reageren. Daarom willen wij onze klanten jaarlijks spreken. Wilkens & Partners heeft alle financiële disciplines onder één dak gebracht, waardoor het gemak u als klant dient.

Een passend en onafhankelijk hypotheekadvies

Voor het ontwikkelen van een gedegen en verantwoord hypotheekadvies voor u als particulier, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Los van onze eigen behoefte om volledig overzicht te verkrijgen in de financiële huishouding van onze klanten, is dat noodzakelijk op grond van de Wet op het financieel toezicht. Naast uw persoonsgegevens vragen we een aantal algemene financiële gegevens. Tevens behoort u aan te geven welke financiële doelstellingen u heeft. Dit kan zijn: aankoop van een woning, eerder stoppen met werken, of bijvoorbeeld maandelijkse lastenverlichting.

Uiteraard letten wij ook op de financiële risico’s van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Naast uw persoonlijke doelstellingen vragen wij u ook om uw kennis van financiële zaken kenbaar te maken. Zodoende weten wij aan welke financiële aspecten we meer of minder aandacht dienen te besteden.

Op basis van de benodigde gegevens, ons inventarisatieformulier (te downloaden) en het inventarisatiegesprek wordt uw hypotheekadvies samengesteld. Het is van groot belang om dit inventarisatieformulier naar waarheid en geweten in te vullen. Dit is ons toetsingsinstrument voor het uiteindelijke advies.

Bent u onze klant?

In onze samenwerking met u streven wij uiteindelijk naar een totaalrelatie. Zo kunt u bij ons vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan en ondervinden of het u passend is. Als klant krijgt u onze personeelscondities op het gebied van verzekeringen. Daarnaast is voor ons kenmerkend:

  • Bij aanvraag van een hypotheek, ontvangt u gratis een financiële analyse met een volledige rapportage;
  • Wij werken transparant in kosten en in communicatie. Onze afspraken en communicatie met banken en verzekeraars zijn altijd opvraagbaar;
  • Uw gegevens zijn bij ons veilig.

Wij zijn ZoSlim Hypotheken, onderdeel van Wilkens & Partners.

Hypotheekadviseurs in UW REGIO. U kunt bij ons terecht voor ONAFHANKELIJK hypotheekadvies. Wij hebben adviseurs die zich met PLEZIER inzetten om voor U het beste ADVIES te realiseren op basis van uw WENSEN en UITGANGSPUNTEN. Wij werken volledig TRANSPARANT en vooral LOGISCH. Onze GRONDGEDACHTE bij onze dienstverlening is dat wij de klant en het KLANTBELANG centraal stellen zodat wij met onze KENNIS en technieken datgene doen wat in onze mogelijkheden ligt, om dat voor elkaar te krijgen. We leggen ons advies uit in BEGRIJPELIJKE taal. We zijn altijd TOEKOMSTGERICHT en gaan voor de RELATIE op lange termijn. Wij willen u JAARLIJKS in de ogen KIJKEN.