Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Een degelijke particuliere verzekering beschermt u financieel tegen onverwachte gebeurtenissen die u in de toekomst veel geld kunnen kosten. Denk hierbij onder meer aan zaken als brand, diefstal, aansprakelijkheid, ziekte, extra kosten. Ook zijn er particuliere verzekeringen die fungeren als een spaarpot om geld voor uw oude dag opzij te zetten. Een particuliere verzekering kan dus erg handig zijn om vervelende financiële tegenslagen in de toekomst te ondervangen.

Wij zetten voor u alle verzekeringen op een rij én hebben direct voor alle verzekeringen de scherpste premies! Ook kunt u als klant van Wilkens & Partners online uw verzekeringen zelf afsluiten of (dagelijks) opzeggen.

Bent u nog steeds goed verzekerd?

Wanneer uw persoonlijke situatie verandert -doordat u bijvoorbeeld verhuist, samen gaat wonen of uw eerste motorrijtuig aanschaft- is het verstandig even stil te staan bij de financiële risico’s die u in het dagelijks leven kunt tegenkomen. Tegen welke van deze risico’s u zich wilt verzekeren bepaalt u natuurlijk zelf. Wij kunnen u erop wijzen welke risico’s u loopt en samen bekijken of dit risico geheel afgedekt moet worden.

Er bestaan veel verzekeringen, het is niet gezegd dat u goed verzekerd bent als u al deze verzekeringen heeft. Het is verstandig aan de hand van een risicoanalyse te bepalen welke verzekeringen wel en welke niet bij u passen. Zo heeft u geen overdaad aan polissen maar komt u ook niet tekort in geval u aanspraak op een verzekering moet doen.

Indien u geïnteresseerd bent in een analyse van uw verzekeringspakket kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Profiteer van collectieve verzekeringen

Wilkens & Partners Financiële Dienstverlening BV adviseert ‘(middel) grote bedrijven’ en instanties om collectieve verzekeringen aan te bieden aan hun medewerkers en/of leden. Hiermee bevordert het bedrijf in kwestie de secundaire arbeidsvoorwaarden van de personeelsleden. Hetgeen zal bijdragen aan de tevredenheid van diens medewerkers, evenals duurzaamheid van het bedrijf.

Loyaliteit kent doorgaans twee partijen. Medewerkers die meedoen aan een collectiviteit besparen doorgaans 20 tot 60% op de verzekeringspremie, waardoor er een netto besparing optreedt van € 20 tot € 75 per maand. Indien een werkgever hetzelfde resultaat wil boeken op het gebied van arbeidsbeloning, zal hij een salaris moeten gaan verhogen met het bruto bestandsdeel hiervan. De werkgever spaart hiermee een loonsverhoging uit. Ook zal de uitstraling van het bedrijf professioneler zijn. Bij het aantrekken van nieuw personeel zal dit zeker in positieve zin een bijdrage leveren.

Collectiviteit levert uw personeel veel voordeel op

Uniek: De verzekeringen zijn dagelijks(!) opzegbaar, de voorwaarden zijn uitstekend en de mogelijkheden kunnen in de toekomst worden uitgebreid. Belangrijk: de werknemer in kwestie kan zijn familie en vrienden mee laten profiteren van de kortingen die zijn werkgever heeft geregeld. Hierdoor zal het bedrijf waar hij werkt zeer positief door zijn omgeving worden ontvangen. Dit noemt men Company Rating. In de VS wordt er bij voorkeur belegd in bedrijven die hierin uitblinken, want loyaliteit betekent veelal ook stabiliteit.

  • De goodwill bij uw personeel / leden neemt sterk toe
  • Meer stabiliteit door verhoogde loyaliteit
  • Deze personeelscondities waren normaal gesproken alleen toegankelijk voor multinationals, nu ook voor u
  • Wij bieden dit aan in uw eigen look & feel van uw site en we maken de koppeling naar uw eigen site
  • U wordt volledig ontzorgd

En hoe gaat dit in de praktijk?

U vraagt voor uw bedrijf een collectieve verzekerings-site aan. Deze regelen wij voor u in, en maken deze voor u op maat. U ontvangt een collectiviteitscode en de URL om deze op uw site te zetten. U ontvangt de nota voor het maken van de site en verder hoeft u niets te doen. Wij doen de rest. Meer weten? Bel ons (T: 0321 – 382323).