Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Dennis Wilkens

Hypotheken

Dit is Dennis

Pleased to meet you! Ik ben Dennis Wilkens. Ik ben vader van drie geweldige kinderen en in het dagelijks leven adviseer ik mensen over zowel hun eigen financiële situatie als die van hun bedrijf. Dat doe ik met plezier. Financiële zaken zijn vertrouwenskwesties. Dit vertrouwen zie ik als een cadeau en ga daar ook als zodanig mee om. Ik kom uit het bankwezen waar ik gevormd ben tot allround financieel adviseur. Ik heb geleerd dat aandacht geven aan bestaande klanten bijdraagt aan groei. Het kost 9 keer zoveel energie om iemand binnen te halen, dan iemand binnen te houden. Klantbeheer is heel belangrijk. Ik wil mijn klanten dan ook jaarlijks in de ogen kijken en met hun een relatie opbouwen die voor beide partijen zal bijdragen aan een prettige samenwerking.

Eind 2008 zijn we Wilkens & Partners begonnen. Ik wilde een kantoor vanuit het niets opstarten om volledig een eigen klantenkring op te bouwen en uit te breiden. We begonnen zonder relaties. De start bleek niet eenvoudig toen de kredietcrisis in Nederland zijn intrede deed. Maar het zorgde ook voor meer innovatie in ons bedrijf, waardoor wij voorop lopen in onze branche. Dit proberen we zo te houden door in innovatieplatformen deel te nemen, gebruik te maken van ons brede bancaire netwerk en uiteraard de veranderingen vanuit de tweede kamer te volgen. Kortom: bezig zijn met je vak.

Graag maak ik kennis met u. Wanneer ik opneem, ben ik bereikbaar. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit.