Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Motorrijtuigenverzekering

Met een passende autoverzekering gaat u veilig op weg en bent u verzekerd van een ontspannende reis. Afgestemd op uw wensen bieden wij u keuze uit een groot aantal verzekeraars en passen het product graag aan naar uw wensen.

Naast uw auto of tweede gezinsauto kunt u bij ons alle mogelijke voertuigen verzekeren. Zo kunt u voor uw motor kiezen voor een polis met of zonder winterstop. Dit kan u veel premie schelen. Zelfs uw fiets of scooter kunt u voordelig bij ons verzekeren.

Ook voor een caravan is het van groot belang dat deze goed verzekerd is. Een caravanverzekering kan u helpen bij een aanrijding, brand, storm of diefstal. Ook is het soms mogelijk om hagelschade mee te verzekeren. Bij een aantal verzekeraars kunt u er zelfs voor kiezen om uw inventaris en uw voortent of aanbouw mee te verzekeren. Bent u er niet zeker van of u goed verzekerd bent? Of twijfelt u of er samenloop is met uw reis- of inboedelverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

U kunt ook direct uw premie berekenen op onze website. Tevens kunt u voor pechhulp ook bij ons terecht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij staan u graag te woord!

 

Meer informatie over onze verzekeringen?

Wij zetten voor u alle verzekeringen op een rij én hebben direct voor alle verzekeringen de scherpste premies! Ook kunt u als klant van Wilkens & Partners online uw verzekeringen zelf afsluiten of (dagelijks) opzeggen. Voor meer informatie over onze verschillende verzekeringspakketten, zie de mogelijkheden hieronder.