Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Opstalverzekering

Brand. Overstroming. Storm. Op allerlei manieren kan uw huis beschadigd raken. Aan de emotionele kant kunnen wij niet veel doen, maar we helpen u graag bij de afhandeling van de ontstane schade. Met een degelijke opstalverzekering kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw woning.

Een opstalverzekering is een schadeverzekering en dekt gebeurtenissen die voor u een grote impact kunnen hebben op uw financiële positie. Te denken valt aan; brand, ontploffing, bliksem, storm, inbraak, water (uit waterleidingen e.d.) en neerslag. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken aan het huis zelf is met een goede opstalverzekering dus verzekerd. Maar let op! Er zijn verschillen in dekking tussen aanbieders. Niet alle aanbieders verzekeren automatisch bijgebouwen mee en vaak dient u naast een opstalverzekering nog een extra glasverzekering af te sluiten.

Neem gerust contact met ons op wanneer u een opstalverzekering wenst af te sluiten. Wij zullen zorgdragen voor een juiste, passende dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Meer informatie over onze verzekeringen?

Wij zetten voor u alle verzekeringen op een rij én hebben direct voor alle verzekeringen de scherpste premies! Ook kunt u als klant van Wilkens & Partners online uw verzekeringen zelf afsluiten of (dagelijks) opzeggen. Voor meer informatie over onze verschillende verzekeringspakketten, zie de mogelijkheden hieronder.