Financiële dienstverlening... en meer

Wij willen u jaarlijks in de ogen kijken

Rechtsbijstandverzekering

U hoopt dat het niet gebeurt, maar u kunt het nooit uitsluiten: dat u met iemand een groot conflict krijgt. Zo groot dat u er niet in uw eentje uitkomt. Dat hoeft ook niet. Met de juiste rechtsbijstandverzekering staat u er niet alleen voor. En wij staan u natuurlijk met raad en daad bij. Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering kunt u zelf kiezen in welke gevallen u gebruik wenst maken van rechtsbijstand.

De meeste mensen verzekeren zich in ieder geval voor conflicten waar je als consument mee te maken kunt krijgen. Daarnaast kun je je ook nog verzekeren voor conflicten rondom je inkomen, je huur-of koophuis of conflicten die in het verkeer ontstaan. Voor het juiste advies bent u altijd van harte welkom!

Wij zullen er tevens voor waken dat u niet dubbel verzekerd bent. Heeft u rechtsbijstand verzekerd bij de autoverzekering of motorverzekering? Dan krijgt u alleen juridische hulp als het conflict te maken heeft met de auto waarvoor u de dekking heeft afgesloten.

Heeft u dekking ‘verkeer’ afgesloten bij de rechtsbijstandverzekering? Dan bent u verzekerd voor alle schade die in het verkeer ontstaat. En dan bedoelen we echt al het verkeer. Dus ook als u fietst, loopt, in de bus, de trein, het vliegtuig of de boot zit. En in elke auto of op elke motor, dus niet alleen uw eigen auto of motor. Bovendien is iedereen in het gezin verzekerd, en ook de passagiers. Hierin bent u dus ruimer voorzien. Maar welke keuze u ook maakt, welke verzekering u ook aanvraagt, aanpast of opzegt, u regelt het eenvoudig en snel bij ons.

Meer informatie over onze verzekeringen?

Wij zetten voor u alle verzekeringen op een rij én hebben direct voor alle verzekeringen de scherpste premies! Ook kunt u als klant van Wilkens & Partners online uw verzekeringen zelf afsluiten of (dagelijks) opzeggen. Voor meer informatie over onze verschillende verzekeringspakketten, zie de mogelijkheden hieronder.